Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

Blog

Skullcandy és Tile - A zene, amit megtalálsz

iphonecuccok.hu
iphonecuccok.hu
2021.04.08 15:58
Skullcandy és Tile - A zene, amit megtalálsz

  A Skullcandy és a Tile közös fejlesztése egy, a fej-, fülhallgatóba épített kereső-, és követőfunkció, melynek köszönhetően a mobiltelefonodod láthatod, hogy csatlakoztatott fejhallgatód vagy fülhallgatóid merre találhatóak, valamint kikapcsolt állapotban az utolsó ismert tartózkodási helyét.

  Több zene, kevesebb kockázat. Ez a Tile™

   A funkció a Tile alkalmazás telepítésével elérhető, amit az App Store-ban és Google Play-ben tölthetsz le.

 

 

 

Miért hasznos?

  A True Wireless fülhallgatóval rendelkező felhasználók 75%-a attól tart a legjobban, hogy elveszíti a terméket. A kampány célja a Skullcandy x Tile funkció népszerűsítése, amely megoldást kínál ennek a félelemnek a legyőzésére.

  Minden alapfunkció működik a telefon és a fülhallgatók között, de a technológia úgy lesz egyre hatékonyabb, ahogy minél több ember használja. Mivel a termék kikapcsolt állapotban is sugározza a jelet, ezért ha más Tile felhasználó közelébe kerül az ott felejtett, eltulajdonított fej-, fülhallgató, akkor a pozíciója automatikusan frissítésre kerül, amelyről azonnal értesítést kapsz.

  Az applikáció és az alapfunkció ingyenes, de prémium előfizetés esetén olyan további extra lehetőségek érhetők el, mint pl. azonnali értesítés, ha a távolság miatt elveszíti a telefon a füles jelét, így egyből reagálhatsz.

A párosítás menete:

  Skullcandy x Tile kompatibilis fej-, fülhallgató esetén, a Bluetooth párosítást követően töltsd le az ingyenes Tile applikációt a telefonodra és regisztráld a terméket, így azonnal láthatod az aktuális, vagy utolsó ismert helyzetét.

  True Wireless fülhallgató esetén jobb –, és bal oldal külön megtalálható.

Tile funkcióval ellátott termékeink:

Skullcandy Sesh Evo Skullcandy Indy Evo Skullcandy Push Ultra
Tovább Tovább Tovább