Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

Blog

Miért válaszd a Pitaka Prémium termékeit?

iphonecuccok.hu
iphonecuccok.hu
2020.11.12 12:50
Miért válaszd a Pitaka Prémium termékeit?

Anyaguk aramid. Az aramid szálak rendkívül nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A jellegzetes sárga színű aramidszálakat gyakran használják olyan fejlett termékekben, amelyek nagy szilárdságot és könnyű súlyt igényelnek mint például golyóálló mellények, űrhajók alkatrészei, tűzoltó ruhák, csónakok és egyebek.

 

A PITAKA márka története:

A telefon jobb védelme érdekében, valamint annak érdekében, hogy a telefontok vékony és egyszerű maradjon, Mr. Pittman és Mr. Yutaka vákuumformázási technológiát alkalmaznak, hogy az Aramid szálakat tökéletes telefontokokká formálják. Így született meg a PITAKA Aramid telefontok. Ez a fajta telefontok lehetővé teszi, hogy élvezze az Aramid technika új csúcstechnológiáját. 

 

A következő tartalom részletesen leírja az Aramid telefon tokok legnagyobb előnyeit:

 

Aramidszál és vákuumformázási technika egyesítése:

 Minden PITAKA telefon tok vákuumformázási és lézervágási technológiával készül. Ez az új technika biztosítja, hogy a telefontok tökéletesen illeszkedjen a telefonjához.  

- Szövés: Az aramid szálak szálakba vannak gyűjtve, rugalmas szövetbe szőve.  

- Arden Edzés: A szövetet epoxigyantával impregnálják, hogy a helyükön tartsák őket.  

- Formázás: A darabokra vágás után a Pitaka szabadalmaztatott kivitelezése rugalmasságot kölcsönöz a szövetnek, hogy pontosan illeszkedjen a telefon alakjához.  

- Vágás: A sokszögű lézerek segítségével kivágják a kamera, a gombok és a portok pontos nyílásait.  

- Polírozás: Annak érdekében, hogy minden termék tökéletesen sima tapintású legyen, az összes terméket bevonjuk egy speciális réteggel. Emellett a termékeket tartósabbá és karcállóbbá teszi.

 

A legvékonyabb telefon tok:

Az Aramid kifejezetten könnyebb és vékonyabb, mint más anyagok.  A PITAKA Aramid telefontokok a világ eddigi legvékonyabb telefontokjai címét élvezik. Ha Ön az, aki azt akarja, hogy egy tok védje a telefonját, és meg szeretné őrizni annak egyedi eleganciáját, akkor jó helyen jár. A PITAKA Aramid telefontokok teljes mértékben kielégíthetik az Ön igényeit. Rendkívül vékony, mindössze 0,7 mm, amely a legjobb tapintású telefontokot nyújtja Önnek.

 

Könnyű, de erős: 

A PITAKA telefon tokok ötször erősebbek, mint az azonos súlyú acélok. Ez a legkönnyebb telefon tok, kevesebb, mint 10 g. A Pitaka termékek egyedisége, hogy vékony és könnyű, ugyanakkor robusztus is lehet köszönhetően az Aramid és az Aramidcore anyagoknak. Olyan erősek, mint a kevlár telefon tokok.

 

Nincs jelerősség vesztés:

A piacon a legtöbb telefon tok műanyagból és szilikonból készül. Olcsóak és csúnyák. Néhányuk még fémből is készül, amely komolyan blokkolja a jelet. A karbon telefon toknak is szörnyű hatása lehet a telefon jelére.  A PITAKA MagEZ és az AirCase telefontok jó választás. Ezek nem eredményeznek semmilyen interferenciát a WiFi-ben, a GPS-ben vagy a telefon jelében. Egyrészt jó védelmet nyújthat telefonjának, másrészt hívhat, vagy internetezhet a telefonjel teljes erejével.

 

Golyóálló:

Elképzelt már valaha egy golyóálló telefon tokot?  Általánosan elismert tény, hogy a golyóálló mellények aramidszálból készülnek. A PITAKA MagEZ és AirCase sorozatú tokok ugyanolyan anyagból készülnek, mint a golyóálló mellény, amelyek jobb védelmet nyújtanak a felhasználóknak telefonjaikhoz. Néhány vásárló elvégezte a tesztet, hogy lássa a PITAKA MagEZ tok tényleg golyóálló-e. Az eredmény pedig meglepőnek bizonyult. A telefon és a Pitaka MagEZ tok is sértetlen maradt.

 

Karcálló bevonat: 

Az Aramid szál és a vákuumformázási technológia konvergenciája miatt a PITAKA telefon tokok rendkívüli karcálló bevonattal készülnek. Ezek lehetővé teszik a telefon kényelmes és könnyű megfogását. A  csúszásgátló bevonat miatt pedig nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből

 

Tartós: 

A műanyag, szilikon, vagy akár a fémből készült telefontok használatakor olyan érzései lehetnek, hogy ezek a tokok könnyen eltörhetnek, vagy megsérülhetnek. Ha véletlenül leesik a készüléke, a telefon képernyője és még a fent említett telefon tokok is megsérülnek. Az Aramid telefontok azonban egy tartós telefontok, amely szépen megóvja a telefont. Az aramid telefon tokokat nehéz eltörni, és sokáig használhatja anélkül, hogy eltörnének vagy meggyengülnének. Ezért válassza a PITAKA MagEZ vagy AirCase telefontokot, megbízható és tökéletes választás a telefon megvédésére.

 

Tegye könnyedén zsebre: 

A véköny és egyszerű Pitaka telefontokok lehetővé teszik a telefon eredeti kényelmének és méreteinek megtartását. Könnyedén előveheti vagy behelyezheti a telefont tokkal együtt a zsebébe egy kézzel, nem kell húzni vagy nyújtani a zsebet. Az egyedi és vékony kialakításnak köszönhetően a telefontok egyszerűen elfér zsebében vagy táskájában. Az első próbálkozáskor tudni fogja, hogy pontosan erre a telefon tokra van szüksége!

 

Általában aki Pitaka MagEZ és AirCase telefontokot használ, meglepőbb pontokat tapasztal, mint a fent leírtak. Próbáld ki, és lehet, hogy te is egy leszel a többi millió közül, aki azt mondja: "Ez a legjobb telefontok, amit valaha használtam"!

 

A Pitaka Prémium tokok elérhetőek iPhone, Apple Watch, iPad, Airpods, Samsung készülékekre. Tokok mellett számos kiegészítőt is gyártanak mint például autós tartókat vezeték nélküli tötőket stb...

 

A teljes Pitaka kollekció megvásárolható webáruházunkban az alábbi linken: https://www.iphonecuccok.hu/hatlapok-tokok/pitaka