Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

Blog

Az elmúlt időszakban eddig nem tapasztalt népszerűségnek örvendenek az új betekintésgátló kijelzővédők.

JELEN VOLTAK

Ami 2003-ban egyszerű ötletnek indult két tech-megszállott testvértől, később nemzetközi márkává vált, amely praktikus, de stílusos telefontokokat kínál a vásárlóknak szerte a világon. Az iPod tok volt az első termékük, de amikor 2007-ben az iPhone meghódította a világot, tudták, hogy jövőbeli terveiket a műszakilag hozzáértő generációhoz kell építeni és iPhone tokokat kezdtek el gyártani.

Prémium kártyatartók minden alkalomhoz!

Nem kell többé egész pénztárcádat magaddal vinned. Az IHOLD kártyatartóban akár 12 kártya is elfér, bankkártya, személyi igazolvány, jogosítvány. Biztonságban is lesznek kártyáid, ha esetleg ráülnél, vagy leejtenéd, kártyatartónk védelmet nyújt.

Ismerd meg a legújabb Skullcandy teljesen vezeték nélküli fülhallgatót, ez a Dime. Kivételes hangminőséggel, egyszerű irányithatósággal, mindezt szuper megfizethető áron!

Bemutatjuk Környezetbarát Telefontokjainkat. Csökkentse szén-dioxid-kibocsátását!

  A Skullcandy és a Tile közös fejlesztése egy, a fej-, fülhallgatóba épített kereső-, és követőfunkció, melynek köszönhetően a mobiltelefonodod láthatod, hogy csatlakoztatott fejhallgatód vagy fülhallgatóid merre találhatóak, valamint kikapcsolt állapotban az utolsó ismert tartózkodási helyét.

Anyaguk aramid. Az aramid szálak rendkívül nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A jellegzetes sárga színű aramidszálakat gyakran használják olyan fejlett termékekben, amelyek nagy szilárdságot és könnyű súlyt igényelnek mint például golyóálló mellények, űrhajók alkatrészei, tűzoltó ruhák, csónakok és egyebek.

Webáruházunk saját raktárkészlettel rendelkezik ezért a rendelések feldolgozása azonnal megkezdődik.

Raktáron lévő termékekre 1 napos házhoz szállítást vállalunk, amennyiben a rendelése munkanapokon 14 óráig beérkezik hozzánk.