Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller

Sima és elegáns, hordozható és biztonságos

Minimalista dizájn és a repülőiparban használatos alumíniumötvözet a vázhoz.A roller összecsukása mindössze 3 másodpercig tart. Összecsukás után a jármű kompakt és kevesebb helyet foglal el, így könnyen behelyezhető a csomagtartóba. A karosszéria alacsony sűrűségű, nagy szilárdságú, repülőgépminőségű alumíniumötvözetből készül, és akár 100 kg terhet is képes szállítani. 14,2 kg nettó tömegével és 490 mm összecsukott magasságával bárhová és bármikor könnyen elvihető.

Ötödik generációs BMS intelligens akkumulátorvezérlő rendszer

Hat intelligens védelmi elem szavatolja az akkumulátor biztonságát és meghosszabbítja az annak élettartamát. A Mi Home alkalmazás segítségével ellenőrizheted az akkumulátor állapotát. Ha probléma merül fel, az alkalmazás azonnal értesít téged. A magas minőségű akkumulátor kb. 45 km-es hatótávolságot biztosít. A 40 db. 18650-es lítium cella együtt 474 Wh teljesítményre képes az intelligens akkumulátor-menedzsment rendszer által.

Kifinomult sebességtartó automatika és kinetikus energia-visszanyerő rendszer (KERS)

A KERS visszanyeri a mozgó jármű kinetikus energiáját pl. hosszú motorfékezésnél. A tempomat rendszer segít tartani az egyenletes sebességet, felszabadítva a sofőrt a gázkar folyamatos nyomva tartása alól. A kinetikus energia visszanyerő rendszer teljes mértékben felújításra került, és tovább javították az energiaátalakítás hatékonyságát is. Visszanyeri az egyes fékezések és a meghajtás nélküli haladás mozgási energiáját, és átalakítja használható elektromos energiává az utazási távolság további javítása érdekében. Az energia visszanyerés hatékonysága a Mi Home App segítségével beállítható, hogy megfeleljen az egyéni rollerezési igényeknek.

Kettős fékrendszer

A rollert első, regeneratív motorfékkel és hátsó tárcsafékkel szerelik, az első keréken E-ABS rendszerrel. Rövidebb féktávolság a biztonságosabb vezetés érdekében. A hátsó kerék nagy, perforált féktárcsát használ, nagyobb fékerővel, míg az első kerék E-ABS regeneráló blokkolásgátló fékrendszerrel van felszerelve. Fékezéskor az első és a hátsó fékrendszer egymás után aktiválódik, és a biztonságos megállás érdekében lerövidíti a féktávolságot.

Jól tapadó és ütésálló ballonos gumik

A 8.5”-os felfújható gumiabroncsok hatékonyan nyelik el az út egyenetlenségeit és védenek a kicsúszástól. A defektállóság és a robusztusság átfogóan fejlesztésre került, és a robbanásbiztos gumiabroncsok teljesítménye szintén jelentősen optimalizálásra került. A gumiabroncsok tartóssága akár háromszorosára növekedett. Ez nem csak sima utazást tesz lehetővé sík utakon, hanem nagyon kényelmes a nem burkolt utakon is, mint például kavics, földút és fű.

Mi Home alkalmazáskapcsolódás

Ellenőrizheted a sebességet és az akkumulátor kapacitását valós időben, miután Bluetooth-on párosítottad a rollert okostelefonoddal.

Három sebesség-üzemmód, egyszerű kapcsolás

Ha dolgozni mész, nyomd meg az S gombot, hogy gyorsabban mehess. Ha a parkban jársz, nyomd meg a D gombot, és a zsúfolt területeken aktiválhatod a gyalogos üzemmódot, hogy lassabban mehess. Az üzemmódok közötti váltáshoz csak nyomd meg kétszer a bekapcsoló gombot és könnyen beállíthatod a sebességet a környezetedhez.

Többfunkciós műszerfal

Nyolcféle adat valós idejű megjelenítése: sebesség, fokozat, teljesítmény, zár állapot és egyéb vezetési információk egy pillanat alatt.

Kényelmes, meghosszabbított markolat

A kormány TPR anyagból készül a kényelmesebb tapadásért, ami hatékonyan javítja a vezetési élményt.

Érzékeny kézi gázkar

A kézi gázkar mérsékelt ellenállása és az időben történő visszacsatolás megkönnyíti a vezetési sebesség ellenőrzését és a gyorsulás simaságát.

Egy gomb, több funkció

Intuitív kezelőszervek, egy gomb, több funkció: A gomb nem csak be- és kikapcsolja a készüléket, hanem a sebesség módok közötti váltáshoz, valamint a fényszórók be- és kikapcsolásához is használható.

2W-os ultra fényes fényszóró, nincs elvakítás, kényelmesebb világítás

Az új 2W-os fényszóró nagy fényereje hatékonyan javítja az éjszakai vezetés biztonságát. A fény besugárzási szöge új kialakítású, amely a fényt a látóvonal alatt tartja, hogy elkerülje a fényszórók vakítását.

Továbbfejlesztett, nagyobb és fényesebb hátsó lámpa

A fényszóró bekapcsolásakor a hátsó lámpa automatikusan bekapcsol. A fékkar lenyomásakor a hátsó lámpa villog, hogy figyelmeztesse a gyalogosokat és a mögötted lévő járműveket. A hátsó lámpa hátsó fényvisszaverő funkcióval is rendelkezik a biztonságos vezetés érdekében.

Nagyobb láthatóság, nagyobb biztonság

Fényvisszaverők kerültek elhelyezésre elől, oldalt és a hátsó lámpánál, ez tovább javítja az éjszakai láthatóságot, hogy biztonságban legyél az esti rollerezésed során is.


Miért válassz minket?

Nincs raktáron
189 900 Ft
Adatok
Cikkszám
FBC4025GL
Hasonló termékek