Black Friday napok! TOVÁBB!

Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

Skullcandy Venue vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató FEKETE

Skullcandy Venue vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató FEKETE
Skullcandy Venue vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató FEKETE
Skullcandy Venue vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató FEKETE

Skullcandy Venue vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató FEKETE

A csendes utitárs - Skullcandy Venue ANC

Amikor feltesszük a fejünkre az Active Noise Cancel-es technológiával felszerelt Venue-t hirtelen nem értjük mi történik. Egyszer csak fura csend vesz körül, nem hiszünk a fülünknek, hogy a külvilágból nem szűrődik be szinte semmi. Varázslatnak tűnhet, pedig rendkívül egyszerű magyarázata van.

Az aktív zajszűrés (ANC) a hullám elven alapul. Ha két azonos hullámforma szembe találkozik egymással, akkor azok kioltják egymást. Ez igaz a hanghullámokra is, az olyan állandó zajokra melyek folyamatosan körül vesznek az utcán, a tömegközlekedési eszközökön, vagy egyéb zajos helyeken. Bekapcsolás után a fejhallgató oldalaiba épített mikrofonok folyamatosan lehallgatják ezeket a hullámformákat és egy chip segítségével a tükörképüket sugározza vissza a hangszórókba így oltva ki a hangok nagyjából 80%-át. Ehhez párosul az extra puha és rendkívül jól szigetelő fülpárna mely alapvetően járul hozzá ahhoz, hogy a lehető legkevesebb külső hatás érje fülünket. A kettő párosítása pedig egy olyan egyedül álló érzést biztosít, mintha vattacukrot dugnánk a fülünkbe. Persze csend terápiának is alkalmas, de azért mégis csak jobb, ha pörgős ütemeket, dübörgő mélyhangokat és kristálytiszta vokálokat hallgatunk vele. 

Utazás közben könnyebben sérülnek eszközeink, ez hatványozottan igaz a fej-, és fülhallgatókra is. Ezt megelőzve a kemény kialakítású védőtokban biztonságban hordozhatjuk kalandozásaink során. 24 órás üzemidejével gyakorlatilag a Földet körbe utazhatjuk egyetlen töltéssel. Ráadásul ezt úgy tehetjük meg, hogy levennénk a fejünkről hála az extra könnyített, de mégis ellenálló kialakításnak és annak a gombnak melynek segítségével a mikrofonon keresztül hallgathatjuk a légikísérő visszaigazolását a megrendelt koktélunkról. Ha pedig lekéstük a csatlakozást és lemerül sincs gond, ugyanis egy jack kábel csatlakoztatásával tovább használhatjuk, vagy a gyorstöltőnek köszönhetően 10 perc alatt újabb 4 óra csendes kényeztetést kaphatunk. A letölthető Tile alkalmazás segítségével megkereshetjük a fejhallgató utolsó ismert helyét, ha esetleg a vonaton, vagy a suliban felejtettük.

Ülhetünk a 4-6-oson, az irodában, vagy a karfát markolva a repülőgépen, egy gomb megnyomásával eltűnik minden ami zavarhat minket abban, hogy kedvenc zenénket, sorozatunkat a legjobban át tudjuk érezni.

Termékinformáció

- Beépített aktív zajszűrő rendszer

- Bluetooth kapcsolódás - 30 méteres hatósugárban

- 24 órás üzemidő

- Elforgatható memóriahabos fülpárnák

- Rapid Charge - 10 perc töltéssel 5 órás üzemidő

- Beépített távirányitó gombok és mikrofon

- Beépített Tile rendszer 

- Monitor mode - egy gombnyomásra történő elnémítás

- Active Assitant - érintésre történő telefon asszisztens előhívás

- Egyedi kialakítás

- Erőteljes hangzás

- Extra tartó táska és jack kábel

Miért válassz minket?

Nincs raktáron
49 900 Ft
Adatok
Kivitel
Vezeték Nélküli
Márka
Skullcandy
Típus
Fejhallgató
Garancia
Sávos Garancia
Cikkszám
s6hcw-l003
Kiegészítő termékek