Black Friday napok! TOVÁBB!

Kérdése van? Hívjon minket! +36/30-57-57-888

IHOLD Kártyatartó RFID védelemmel LILA csillogós
IHOLD Kártyatartó RFID védelemmel LILA csillogós
5 999 Ft

IHOLD Kártyatartó RFID védelemmel LILA csillogós

IHOLD Kártyatartó RFID védelemmel LILA csillogós
IHOLD Kártyatartó RFID védelemmel LILA csillogós

Stílusában dizájnos, nem foglal nagy helyet a zsebünkben, kellemes tapintású könnyű használat, akár 10 db kártya is belefér és még készpénz is, legyen az ID kártya, bankkártya, Gift kártya.

Biztonságban vannak a kártyák, az erre célra specializálódott bűnözői csoportoktól megóvja banki és személyes adatai lopását. Az RFID blokkolja a kártya adatainak szkennelését, lopását.

Az IHOLD® kialakítása letisztult formája könnyedén illeszkedik az ön stílusához az ön szín világához a leginkább harmonizáló IHOLD® kártya tartót az ön számára ki választhatja.

Keep your eyes on bármilyen is legyen a stílusod biztosan megtalálod a hozzád legjobban passzoló IHOLD® kártyatartónkat.

Kialakítása letisztult formája könnyedén használható.


Miért válassz minket?

Kiszállítás várható napja
2022.12.02
Részletek

Kényelmes

Nem kell többé az egész pénztárcádat magaddal vinned. Az IHOLD kártyatartóban akár 12 kártya is elfér, bankkártya, személyi igazolvány, jogosítvány. Biztonságban is lesznek kártyáid, ha esetleg ráülnél, vagy leejtenéd, kártyatartónk védelmet nyújt.

 

 

Minden egy helyen

Az IHOLD kártyatartó gumipántjába akár pénzt is tehetsz, így egyben tudod tárolni a legszükségesebb dolgaidat, akár sportolsz, vagy bulizol, nem igényel sok helyet.

RFID Blokkoló

Biztonságban vannak kártyáid az erre célra specializálódott bűnözői csoportoktól. Megóvja banki és személyes adataid lopását. Az RFID Blokkoló kártya blokkolja a kártya adatainak szkennelését, lopását. Minden kártyánkat egy helyen biztonságban tudhatjuk köszönhetően az RFID védelemmel ellátott IHOLD® kártyatartónak.

Adatok
Márka
IHOLD
Szín
Lila
Garancia
Sávos Garancia
Cikkszám
144643
Kiegészítő termékek